Electrodoméstics Bonjoch

Estem treballant pel que necessitis #totsacasa

En primer lloc dir-vos que esperem que estigueu tots bé. El moment que estem vivint no es habitual ,us recomanem que feu cas a les recomanacions dels experts, i només sortiu de casa per coses essencials.

Degut a la durada del l’estat d’alarma entenem que hem d’assolir les vostres necessitats i per això ens hem adaptata a la situació i estem servint les vostres comandes , de manera «normal»

 La botiga està oberta per qüestions essencials i emergencies siusplau us demanem que no vingueu per altres qüestions i intenteu cumplir amb les recomanacions.

Aprofitem aquest moment inusual , tirant endavant amb valentia i afrontant la situació amb positivisme i alegria.Sempre hem estat immersos en el «no tinc temps» i es veritat el dia a dia està carregat de presses, de contatemps, de estrés i de poca alegria, poca improvisació, ens desprertem i fiquem el pilot automàtic gairebé fins que ens en tornem a dormir.I sentim o diem de manera habitual frases com , «es que no tinc temps» «m’agradaria fer-ho però no puc»

Ara la situació ens ha dotat de temps , temps per estar amb els nostres, per disfrutar dels nostres , temps per estudiar el que no `podies fer, temps per avorrir-te sisi també es important fer-ho i no ho feiem mai, temps per cuinar, llegir…

Cuina divertida amb nens

Aprofitem i treiem coses positives de una situació super negativa. El temps que no hem tingut mai , ara el tenim. Aprofitem-lo

Estem treballant pel que necessitis #totsacasa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll hacia arriba