La nostra història

Electrodoméstics Bonjoch neix a Mollerussa l’any 1965 per mà d’en Jaume Bonjoch Piera i el seu fill Blasi Bonjoch Arrufat.

S’ha de dir que abans, desde l’any 1956 en Jaume Bonjoch Piera ja venia ràdios, gramoles i màquines de cosir amb bici pels pobles del voltant.

Doncs bé l’any 1965 neix a l’Avinguda Catalunya de Mollerussa la botiga anomenada el Palacio de la Television amb venda de tot tipus d’electrodoméstics, reparació de radios i instal·lació d’antenes de TV , juntament amb la venda de tendals.

 

Als anys 70 es va incorporar a l’empresa la tercera generació en Jaume Bonjoch Solé i poc després Mingo Bonjoch Solé, En aquell temps a la botiga ja s’hi venien tots tipus d’electrodoméstics i es feia reparació d’equips i muntatge d’antenes de TV. 

Sobre l’any 1990 es creà l’actual nom Electrodoméstics Bonjoch S.L amb el Jaume Bonjoch Solé i Mingo Bonjoch Solé com a gerents

Actualment ja estàn incorporats 2 membres de la 4ª generació.Fet gens fàcil d’aconseguir i que no hagués estat possible sense ser seriosos en el treball i saben escoltar als nostres clients i ajudal’s en més del necessari.

També al llarg de la història a Electrodoméstics Bonjoch hem sapigut adaptans als diferents canvis, a l’entorn, a les innovacions i a les necessitats de cadascún dels nostres clients.

Hem intentat al llarg d’aquest temps oferir al client articles de qualitat al millor preu , juntament amb un servei d’alta eficàcia.

L’actual equip d‘Electrodoméstics Bonjoch està format per la combinació d’experiència amb la de novetat i il·lusió i empenta .Estem al corrent dels nous canals de venda, últimes tecnologies,futures novetats,i lluitant per tal d’aconseguir el preu mínim per a vostè.

Alguns dels cartells de l’època

 • 1952

  Jaume Bonjoch Piera, venia gramoles i ràdios als baixos de casa seva , però on més en venia era fent un tomb amb elles en bici pels pobles, utilitzava "marketing" curiós en aquella època, anava a una casa i deia que si li podien guardar l'aparell uns dies, que anava "molt carregat" i que ja li vindria a buscar passats uns dies, la sorpresa era que quan anava a buscar l'aparell , gairebé tothom per no dir tothom li volia comprar l'aprell. Aquest era un métode que mai fallava.

 • 1958

  El Jaume Bonjoch Piera, seguia venent ràdios i gràmoles i ara el seu fill Blasi Bonjoch Arrufat s'uneix a ell, junt amb la venda de tendals i es crea l'empresa Toldos Bonjoch 

 • 1965

  Es crea a L'Avinguda Catalunya, el "Palacio de la Televisión" amb venda de tot tipus d'electrodoméstics , reparació de radios i instal·lació d'antenes de TV i es segueix amb la venda de toldos.

 • 1975

  Item content. Click the edit button to change this text.
Scroll hacia arriba